خبر و نظر ۰۰۰ ادبيات و هنر ۰۰۰  نوشته های منتخب يا رسيده ۰۰۰ ويدئوکليپ ـ  ترانه و موسيقی ۰۰۰ انديشه ـ تاريخ ـ علوم انسانی ـ گفتار ها ۰۰۰ طنز و طنز واره ۰۰۰ با شما ـ پرسش ها و پاسخ ها ۰۰۰ آرشيو ـ معرفی بخش ها ۰۰۰ صفحه ی اول

 
شمّه يی از احوال وزيران و مابقی همراهان احمدی نژاد
 
 
«انقلاب اسلامی» - ۶۳۲
 



عارف نیوز (۱۲ ﺁبان) گزارش کرده است : در طول هفته گذشته دكتر علی اصغر زارعی - قرار بود وزیر نفت شود - ليست معاونين و برخی مديران پيشنهادی خود را با محمود احمدی نژاد هماهنگ كرده بود و حتی سه شنبه شب (۱۰ آبان)، زارعی با حضور در دفتر احمدی نژاد، ميثاق نامه رييس جمهور با وزرا را امضا كرده بود.
   به گزارش سايت "عارف نيوز" همچنين كمال دانشيار رييس كميسيون انرژی مجلس شورای اسلامی نيز در بين تعدادی از نمايندگان گفته بود: دكتر احمدی نژاد از بنده خواسته است تا برای بالارفتن رأی دكتر زارعی رايزنی و تلاش نماييم.
   با اين همه صادق محصولی از سوی محمود احمدی نژاد به عنوان وزير پيشنهادی معرفی شد.
گفته می شود، بعد از جلسه سه شنبه ( ۱۰ آبان ) كه آخرين جلسه دكتر زارعی با رييس جمهور بوده است، محمدرضا باهنر نايب رييس مجلس شورای اسلامی به همراه مسعود زريبافان با احمدی نژاد ديدار و رايزنی هايی را درخصوص صادق محصولی ، انجام داده اند.
   لازم به ذكر است صادق محصولی پيش از اين در امور بازرگانی و فروش نفت حضور فعالی داشته است كه صاحبنظران يكی از پايه های مافيای نفت را در امور فروش نفت ذكر می كنند.
• عارف نیوز ( ۱۶ ﺁبان ) زیر عنوان " نفت بازیچه دست چه کسانی است ، از جمله گزارش کرده است : انتشار خبر همكاری آقای بهشتيان با آقای زارعی به عنوان قائم مقام و مدير عامل شركت ملی نفت، گروههای مافيايی را سخت آشفته نموده و گويا اقدام به تخريب و حتی تهديد و يا تطميع می نمايند و هنگامی كه نااميد می شوند، اقدام به تدوين سازو كارهايی برای حذف ايشان می نمايند و بالاخره موفق می شوند در آخرين لحظات نام ايشان را به عنوان گزينه نهايی وزارت نفت حذف نمايند.
سوابق آقای محصولی و روند انتخاب ايشان به نقل از سايتهای خبری بسيار قابل تامل می باشد. علاوه بر سوابق نظامي، ظاهرا ايشان در حال حاضر در كميته مشورتی دبيرخانه مجمع تشخيص مصلحت نظام می باشد. هم چنين ايشان باجناق وزير اسبق امور خارجه و شريك تجاری مشاور عالی رئيس جمهور (خواهر زاده نماينده مشهور و معروف سياسی مجلس) می باشد. از طرفی بايد توجه نمود كه وزير سابق نفت( زنگنه) كه سياستهای ايشان در طی وزارت نفت در دولت گذشته به شدت مورد حمله رئيس جمهور واقع گرديد، در اقدامی عجيب به عنوان نماينده تام الاختيار مجمع تشخيص مصلحت نظام در نظارت بر دستگاههای اجرايی در امور زيربنايی و به خصوص بخش نفت، انتخاب گرديدند. اين موارد و شايعات بسياری كه مطرح می شوند، فضايی بسيار مبهم در اين عرصه ايجاد نموده كه نه تنها مانعی برای مبارزه با فساد است، بلكه با افزايش ريسك سرمايه گذاری در اين صنعت باعث لطمات سنگين بر پيكره نفت و اقتصاد ملی خواهد شد.
   يكی از فشارهايی كه به دكتر زارعی مطرح شد اين بود كه در صورت كسب رأی اعتماد مجلس، وی بايستی داماد آقای مجتبی هاشمی ثمره - مشاور عالی رييس جمهور ( و خواهرزاده محمدرضا باهنر ) را به عنوان معاون وزرات نفت منصوب نمايد.
   همچنين گفته می شود مسعود زريبافان دبيرهيأت دولت ( و رييس ستاد انتخابات احمدی نژاد )و داود احمدی نژاد رييس بازرسی نهاد رياست جمهوری ( و برادر رييس جمهور )، الزامات مشابهی را به زارعی مطرح ساخته بودند
   برخی منابع آگاه نقل می كنند كه حتی احمدی نژاد برای ابراز اطمينان به دكتر زارعی كه وی حتماً به عنوان وزير پيشنهادی نفت معرفی خواهد شد، قسم ياد می كند و از وی می خواهد كه محكم به برنامه ريزی جهت اداره وزارت نفت بپردازد. برخی از نمايندگان كميسيون انرژی مجلس نيز در گفتگو با عارف نيوز اظهار داشته اند كه در صورت معرفی دكتر زارعي، وی حدود ۲۰۰ رأي، نمايندگان را كسب می نمود.
• نشریه اعتماد ( ۷ ﺁبان ) اطلاع داده است : گفته‌ مي‌شود ميزان‌ دارايی سيد صادق‌ محصولی،  وزير پيشنهادی نفت‌ بالغ‌ بر ۵۰ ميليارد تومان‌ است‌ كه‌ از فعاليت‌ در بخش‌ خصوصی كسب‌ كرده‌ و نمايندگان‌ اصولگرا اين‌ را از معايب‌ وزير پيشنهادی نمي‌دانند حال‌ آنكه‌ درآمد ۱۷ ميلياردی ملك‌مدنی،  شهردار اسبق‌ مدت‌ها سوژه‌ خبری محافظه‌كاران‌ بود. اما اكنون‌ آن‌ را شرعی و حسن‌ دانسته‌اند و معتقدند محدوديتی در جمع‌آوری دارايی در مقام‌ غير دولتی وجود ندارد.
• صادق محصولی که مدتی را به عنوان فرماندار ارومیه و مدتی را نیز در سمت معاون استاندار آذربایجان غربی گذرانده بود مسئولیت های بسیاری هم در پست های نظامی و امنیتی داشت. مهندس ۴۶ ساله‌ای که اینک برای تصدی بالاترین مسئولیت وزارت نفت به مجلس شورای اسلامی معرفی شده است در گذشته فرمانده سپاه پاسداران دو استان آذربایجان شرقی و غربی بوده و البته مدتی نیز مسئولیت تحقیق و بازرسی سپاه پاسداران را به عهده داشت. صادق محصولی متولد اروميه و دارای ليسانس مهندسی عمران (۱۳۶۴) و فوق ليسانس مديريت بازرگانی (با گرايش صنعتی ۱۳۷۱) است.
   وی سابقه همكاری با جهاد سازندگي، فرماندار شهرستان اروميه، معاون استانداری آذربايجان غربی ،فرمانده سپاه پاسداران منطقه ۵ (آذربايجان شرقی و غربی)، مسئول تحقيق و بازرسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و فرمانده لشگر شش ويژه، معاون طرح و برنامه وزارت دفاع، مجری پروژه‌های مختلف عمرانی - صنعتی و دبير شورای مشورتی مجمع تشخيص مصلحت نظام (در دبيرخانه مجمع تشخيص) را در كارنامه خود دارد.
• سه وزیر دیگر نیز پاسدار بوده اند:
وزارت آموزش و پرورش
- محمود فرشيدی متولد مشهد مقدس در
۱۳۳۰ * سوابق تحصيلي: ديپلم، دبيرستان علوی مشهد و كارشناسی ارشد مهندسی شيمي، دانشكده مهندسی دانشگاه شيراز
*سوابق اجرايی و مديريتي، سرپرست صدا و سيمای مركز كرمان ، مديركل آموزش و پرورش استان كرمان ، مديركل آموزش و پرورش استان آذربايجان شرقی. او عضو انجمن حجتیه است . در مجلس ، گفته است : الحمدلله الان مقدمات ظهور امام زمان فراهم شده است
وزارت رفاه و تامين اجتماعی
* وزارت تعاون -
مشخصات فردي: محمد ناظمی اردكانی متولد اردکان یزد ، سوابق تحصيلي: ليسانس مهندسی مخابرات (۱۳۵۸) فوق ليسانس مديريت (۱۳۷۹) و دانشجوی دكترای گرايش سيستم‌ها (۱۳۸۲) -
سوابق اجرايی و مديريتي۱ - همكاری با نهادهای انقلاب اسلامي: نماينده حاكم شرع دادگاه‌های انقلاب ارتش در غرب، مستقر در پادگان ابوذر (۱۳۶۱- ۱۳۵۹)همكاری با دفتر سياسی سپاه ناحيه كردستان (۱۳۶۱) همكاری با دفتر جهاد سازندگي- مجله جهاد روستا (۱۳۶۲-۱۳۶۱) *
وزارت رفاه و تامين اجتماعی
پرويز كاظمی متولد ۱۳۳۷ ، تحصيلات: فوق ليسانس مديريت صنعتی از دانشگاه تهران سوابق تجربی : فعاليت در موسسه حسابرسی بنياد مستضعفان (۶۴- ۵۸) و همكاری با قوه قضائيه در گسترش صنايع زندانيان به منظور ايجاد اشتغال و فعاليت‌های صنعتی در آن سازمان (۶۴-۶۸) وعضو هيات مديره شركت شهاب خودرو توليد كننده اتوبوس شهري، بين شهری و ماشين‌های آتش‌نشانی (۷۰-۶۸) وقائم مقام مديرعامل در شركت صنايع آذر آب اراك توليد كننده نيروگاه‌های برق و پالايشگاه پتروشيمی صنايع سيمان و... (۷۲-۷۰) و مديرعامل شركت سايپا آذين كه توليدكننده قطعات خودروی سواری بوده است و...
* روابط شخصی قدرت :
• به گزارش ايلنا ( ۱۱ ﺁبان ) ، قيصر صالحی نماينده ديروكنگان گفته است : زمانی كه دو نفر اصولگرا آقايان احمدی نژاد و هاشمی كانديدا انتخابات بودند مردم با توجه به شعارهای احمدي‌‏نژاد و ترس از رقيب او و روحيه اشرافی گرای هاشمی به احمدي‌‏نژاد رای دادند.
وی با بيان اينكه در شب انتخابات، نماز شب خواندم و به همراه خانواده‌‏ام با وضو به پای صندوق رای رفتيم و به احمدي‌‏نژاد رای داديم، تاكيد كرد: متاسفانه الان در انتصاب وزرا و استانداران شاهد هستيم افراد تنها به شرطی به دولت مي‌‏روند كه سابقه سپاهی بودن, حضور در شهرداری و يا رفاقت با باهنر نائب رئيس مجلس را داشته باشند.
• به گزارش سايت"عارف نيوز ( ۱۴ ﺁبان ) بعد از شفاف سازی رسانه های گروهی مخصوصاً سايت های خبری در مورد ارتباط فاميلی مسعود زريبافان دبير هيأت دولت ( و رييس ستاد انتخاباتی احمدی نژاد ) با مددی ( سرپرست وزارت رفاه ) بالاخره باجناق زريبافان (مددی ) از در اختيار داشتن يك وزارتخانه محروم شد تا شايد در روزهای آينده برای وي، مسؤوليت دیگری ببنديشند. "اكنون با خروج مددی از هيأت دولت، با جناق ديگری توانسته وارد هيأت دولت شود. صادق محصولی با جناق جناب آقای دكتر علی اكبر ولايتی وزير اسبق امورخارجه است. بااين معرفی احمدی نژاد گام ديگری در مبارزه با فاميل گرايی و تبار سالاری در دولت برداشت!
• عارف نيوز ( ۱۵ ﺁبان ) : به دعوت دكتر محمود احمدی نژاد، اعضای فعال، مركزی و استانهای ستاد انتخاباتی وي، ۸ آبان (۲۵ رمضان) در مسجد سلمان فارسی گردهم آمده بودند تا هم انديشی داشته باشند . در ﺁن اجتماع ، احمدی نژاد با اعتراضات مختلف مواجه شد.
   پايان اين جلسه ، نامه ای با امضای برخی از فعالين ستادی احمدی نژاد در دوران انتخابات، به وی ارايه شد وليكن به دليل عدم واكنش بعدی احمدی نژاد، برخی مدعی شده اند كه اين نامه توسط احمدی نژاد خوانده نشده است. چرا كه براساس برنامه دفتر رييس جمهور، تمامی نامه ها پيش از ملاحظه احمدی نژاد، توسط مسعود زريبافان و مجتبی هاشمی ثمره، خوانده شده و سپس تعدادی از آن پاسخ داده شده، تعدادی به بايگاني، تعدادی به خردكن و تعدادی هم جهت ملاحظه رييس جمهور، در كارتابل وی قرار می گيرد. كه نامه مذكور احتمالاً به خردكن سپرده شده است. در هر صورت اين نامه توسط يكی از رؤسای استانی ستاد دكتر احمدی نژاد در اختيارعارف نيوزقرار گرفته كه در ذيل می آيد:
بسمه تعالی
جناب آقای احمدی نژاد رييس جمهور ايران اسلامی
باسلام
   ضمن آرزوی قبولی طاعات و آرزوی موفقيت مواردی را خواستيم يادآوری كنيم به عنوان دلسوزان شما:
مردم ايران بسيار باهوش و فوق العاده صبورند، و با هيچ كس عقد اخوت نبسته اند و به موقع جواب خود را می دهند و لذا نبايد سكوت مردم را به معنای حمايت گرفت اين تذكر جدی است خواهشمند است دنبال كنيد.
الف ـ فاميل سالاری و تبارگرايی : مهندس زريبافان ( دبير هيات دولت و عضو شورای شهر ) :مگر خبر ندارند بزرگان نظام مخالف حضور اعضای شورای شهر در دولت هستند. مردم كاری ندارند كه شورای شهر شغل است يا نه، مردم می گويند اينها دو تا شغل دارند و بچه های ما بيكارند.
* بستگان مهندس زريبافان:
۱- مددی سرپرست رفاه ( باجناق آقای زريبافان ) حرف و حديث ها در مورد ايشان بسيار زياد است از نظر زندگی و مشاورينی كه دارد مانند دكتر گودرزی
۲ - سيد محسن نبوی : عضو هيات مديره شركت سرمايه گذاری خارجی ( داماد آقای زريبافان)
۳ - عليرضا مددی : مديركل وزارتی وزارت تعاون ( برادرزاده باجناق زريبافان )
۴ - ناظمی اردكانی : وزير تعاون ( شوهر عمه داماد زريبافان )
۵- دانش جعفری : وزير اقتصاد ( پسر عمه پدر داماد زريبافان )
۶ - نوحی نژاد : دنبال گرفتن صندوق بازنشستگي، در شهرداری هم منطقه ۲ مسئولين گرفته (داماد باجناق ديگر زريبافان)
* بستگان مهندس هاشمی ثمره ( مشاور ارشد رييس جمهور خواهرزاده باهنر):
۱ - مهندس مهدی هاشمی ثمره : مديركل وزارتی وزير نيرو ( برادر هاشمی ثمره )
۲ - خانم قند فروش : مشاور خانواده وزير كشور ( همسر برادر هاشمی ثمره )
۳ - عبدالحميد هاشمی ثمره : معاون وزير صنايع ( برادر هاشمی ثمره )
۴ - آقای موسی پور : معاون پارلمانی وزير كشور ( داماد خواهر مهندس باهنر )
۵ - علی جنتی : معاون سياسی وزير كشور ( پسر آيت الله جنتی ) ( دو دوره برای آقای هاشمی كار می كردند)

* بستگان آقای دكتر : ب ـ آقای زريبافان نمی گذارد دولت سخنگو انتخاب كند .
ج ـ نقش ثمره هاشمی در دولت احمدی نژاد همان نقش ابطحی است در دولت خاتمی و در بين اطرافيان رييس جمهور معروف به ابطحی مؤمن است.
د ـ آقای زريبافان و هاشمی ثمره با هم تقسيم كار كرده اند كه شما را اداره كنند .
هـ ـ آقای دكتر تعدادی از دوستان به آقای هاشمی ثمره اعتراض كردند كه چرا آقای احمدی نژاد دولت را كاملاً به باهنر و لاريجانی و هاشمی داده است. كه آقای هاشمی ثمره هم در جواب گفته بود شما در مورد آقای احمدی نژاد خيلی آرمانی فكر می كنيد درحالی كه ايشان باهنر كوچك است.
آقای دكتر آيا اين بود تعهد شما ! آقای دكتر شما مديون هستيد به شعارهای خود عمل كنيد.
والعاقبه للمتقين

* جنایتکاران دولتمردان می شوند :
• روشنگرى اطلاع داده است : احمدى نژاد در ادامه انتصاب مهره هاى بدنام امنيتى و سپاهى به پست هاى حساس دولتي، امروز طى حكمى سردار نقدى را به عنوان نماينده ويژه خود و رييس ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز گماشته است. احمدى نژاد در حكم خود سردار نقدى را داراى "توان و تجارب ارزشمند" و همچنين "سوابق ارزنده" ناميده، اما به اين سوابق هيچ اشاره اى نكرده است.
* خلاصه اى از سوابق "ارزشمند" اين سردار! سردار نقدى در دادگاهى كه عليه نشريات "زن" و "جامعه سالم" در ۷ مهر ۱۳۷۷ برگزار شد، شاكى اصلى اين روزنامه ها بود. وى از سال هاى ۷۸ و قبل از آن جزو تيم سردار ذوالقدر، حجازى از دفتر "آقا" و احمدى نژاد بوده و در شكايت از روزنامه سلام و وقايع ۱۸ تير و سركوب خونين دانشجويان دست داشته است. وى از متهمان اصلى شكنجه شهرداران تهران در دوران كرباسچى است. سردار نقدى در طرح ترور عبدالله نورى و مهاجرانى و تهاجم به دانشگاه تهران مهره اصلى بوده است.
وى در همان زمان بنيان گذار يك هسته امنيتى - نظامى سركوبگر از حزب اللهى ها بوده است كه مانند گروه دخمه در كرج و گروه قتل هاى محفلى كرمان با داشتن خانه تيمى مخفى در تهرانپارس به شكار جوانان متهم به بى بندبارى مى پرداخت. اين هسته امنيتى كه "كبير" نام گرفت به تدريج كارش به تجاوز به دختران و باج گيرى و سرقت كشيد. سردار نقدى در ۱۲ فقره تجاوز به عنف و قتل جنسی و ۳۶ فقره سرقت مسلحانه در تهران و شهرهای چالوس، رامسر، کلاردشت و اصفهان، ده ها فقره باج گيری و ۴ فقره سرقت اتوموبيل دست داشته است. وى كه سابقا فرمانده ضداطلاعات نيروهاى انتظامى بود، چندى پيش در يكى از بازداشت ‌گاههاى ويژه وزارت اطلاعات و نيروهاى انتظامى تحت بازجوئى قرار گرفت و به ۱۲ فقره قتل جنسى و انواع كلاهبرداري‌ها اعتراف كرد، اما شهرت اين سردار كه بيش از هر چيز مديون شرح شهرداران شكنجه شده در مجلس و پرده برداشتن از شكنجه هاى صورت گرفته از سوى اين سردار سپاه در زير زمين خيابان وصال بود، در غوغاى حوادت دو سال اخير گم شد. اكنون اين سردار بدنام و شكنجه گر را رييس جمهور "مهرورز" به كار كنترل قاچاق كالا گماشته است.
• ۶ زندانبان استاندار شدند : روزنامه جوان ( ۱۶ ﺁبان ) : زندانها ، بعد از شهرداری تهران ، دومین سازمان تأمین کننده مقامهای کلیدی در حکومت احمدی نژاد است : آن چه سازمان زندان ها را در مرتبه فعلی قرار داد و بحث برانگیخت، تبليغات و تدارکی است که برای سپردن استانداری مازندران به عباس رهی معاون اداری و مالی سازمان زندان ها صورت می گيرد و گفته می شود اين انتصاب قطعی شده است در حالی که صولت مرتضوی مديرکل امور اداری سازمان زندان ها هم قبل به سمت استاندار خراسان جنوبی قطعی شده بود. در همين حال مظفر الوندی مديرکل روابط عمومی سازمان زندان ها هم برای استانداری کردستان در نظر گرفته شد.
اولين و مهم ترين استانداری هم به تصرف مرتضی بختياری رييس سابق سازمان زندان ها در آمد و قوام نوذری مدير کل دفتر فنی سازمان زندان ها به استانداری زنجان رسيد و محمد رضا محسنی مديرکل زندان های خراسان به سمت استاندار لرستان منصوب شد.
   به اين ترتيب سهم سازمان زندان ها در مديريت کلان کشور پس از شهرداری تهران در رتبه اول قرار گرفته است.
اين اخبار در زمانی مطرح می شود که رييس حراست بانک کشاورزی هم به مديريت بانک ديگر منصوب شده و در ميان وزيران کابينه هم بيش تر تعداد را اعضای دفاتر سياسی سپاه پاسداران و افرادی با پيشينه حضور در نهادهای اطلاعات موازی عهده دار شده اند.
*کودتا و بهم خوردن شرایط روحی احمدی نژاد!؟
• افروغ ، نماینده مجلس ملاتاریا ، سخن از کودتا بعمل ﺁورده و گفته است : رژیم رضا خانی از مشروطیت بیرون ﺁمد . مبادا تاریخ تکرار شود . با توجه به سپردن مقامهای حساس به افراد گروه ذوالقدر و تصفیه های وسیع ، سخن از کودتا بمیان ﺁوردن بی جا نیست . و او ، با اشاره به شرايط فعلي، گفته است: هشدار مي‌دهم كه مبادا اين وجه انتقادی كه ويژگی يك مجلس پويا و فعال است با توجه به هماهنگی كلی كه بين مجلس و قوه‌ی مجريه صورت گرفته كاهش پيدا كند و يك هماهنگی مطلق و ناموجهی از جنس هماهنگی مجلس ششم با قوه‌ی مجريه اتفاق بيفتد؛ كه اين يك خطر است و در حال حاضر اين خطر بيشتر احساس مي‌شود. وقتی كه به لحاظ سياسی يك هماهنگی بين قوا‌ی مجريه و مقننه حاصل مي‌شود بايستی زنگ خطر را به صدا درآورد.
افروغ با بيان اين‌كه زمان هماهنگی مجلس ششم با قوه‌ی مجريه اعلام كردم كه ناقوس ديكتاتوری جديد به صدا درآمد، گفته است : الان هم مي‌گويم كه هشدار مي‌دهم ناقوس ديكتاتوری جديد به صدا درآمد. بعضي‌ها فكر مي‌كنند ديكتاتوری يعنی اين‌كه زور بگوييم و ظلم كنيم، آزادي‌ها را برنتابيم، اينها يك قسمتی از ديكتاتوری است. همين كه سياست‌هايی را اعمال كنيد و مسايلی را در دستور كار قرار دهيد كه ربطی به نيازهای واقعی مردم نداشته باشد و اهداف و منافع خود را بي‌توجه به اهداف و منافع و مصالح مردم دنبال كنيد، اين هم نوعی ديكتاتوری است.
• آفتاب خبر داده است : امروز خبرنگاران پارلمانی به تبعیض اداره کل روابط عمومی فرهنگی مجلس نسبت به تبعیض در فراهم کردن شرایط برای مصاحبه احمدی نژاد با خبرنگار صدا و سیما اعتراض کردند که پاسخ یکی از مسئولین این بود: احمدی نژاد پس از اظهارات عماد افروغ شرایط روحی مناسبی نداشت.
یک منبع آگاه در مجلس در برابر این اعتراضات به تبعیض گفته است : مصاحبه رئیس جمهوری با صدا و سیما به درخواست شخص احمدی نژاد بود. زیرا پس از مخالفت عماد افروغ با برنامه های دولت و کابینه احمدی نژاد، رئیس جمهوری از نظر شرایط روحی و روانی آمادگی مصاحبه در جمع خبرنگاران را نداشت به همین دلیل فقط درخواست مصاحبه با صدا و سیما را نمود و آن مصاحبه انجام شد.
* احمدی نژاد معرفی نامه وزیرنفت را از مجلس پس می گیرد ! ؟
• آفتاب ( ۱۷ ﺁبان ) گزارش کرده است : احمد توکلی ، رئیس مرکز پژوهش های مجلس هفتم گفت: من هم شنیده ام رئیس جمهوری نامه معرفی" محصولی" وزیر پیشنهادی نفت را پس می گیرد. احمد توکلی عضو ائتلاف آبادگران در جمع خبرنگاران پارلمانی در مورد اخباری مبنی بر بازپس گیری معرفی نامه " محصولی" تصریح کرد. من هم شنیده ام و از نظر قانون منعی ندارد.
در صورت انصراف شخص معرفی شده و یا منصرف شدن رئیس جمهوری ایشان می تواند فرد معرفی کرده را پس بگیرد و این اقدام هیچ اشکال قانونی ندارد. او در پاسخ به سئوال : احمدی نژاد چرا محصولی را به عنوان وزیر نفت معرفی کرد که حالا پس بگیرد ؟ گفته است : شاید وقتی ایشان را معرفی کرده مصلحت دانسته ولی شاید تصمیم شان عوض شده و یا یک فرد با صلاحیت تر پیدا شده است.
• محصولی در کمیسیون مجلس حاضر شده و گفته است : گفته باشم که من یک میلیاردر هستم !
• در ۱۸ ﺁبان ، احمدی نژاد معرفی نامه محصولی را بعنوان وزیر نفت ، پس گرفت . و سه وزیر دیگر او رأی اعتماد گرفتند . از ﺁنها ، فرشیدی ، " وزیر " ﺁموزش و پرورش ، کمترین رأی ، ۱۳۶ رای ، را داشت . انقلاب اسلامی : ﺁدمی که معتاد به خشونت است ، این سان ، به یک اعتراض، مهار اعصاب خود را از دست می دهد . ورشکست عمومی رژیم را ببین که جز او کسی را برای ریاست جمهوری ندارد .
اما این حکومت و دستگاه " رهبر " و " شورای عالی امنیت ملی ، در مسئله اتمی ، امتیازها داده اند که حکومت خاتمی حاضر به دادن ﺁنها نشده بود...

 

خبر و نظر ۰۰۰ ادبيات و هنر ۰۰۰  نوشته های منتخب يا رسيده ۰۰۰ ويدئوکليپ ـ  ترانه و موسيقی ۰۰۰ انديشه ـ تاريخ ـ علوم انسانی ـ گفتار ها ۰۰۰ طنز و طنز واره ۰۰۰ با شما ـ پرسش ها و پاسخ ها ۰۰۰ آرشيو ـ معرفی بخش ها ۰۰۰ صفحه ی اول